• third party inspection,tpi inspection,ultrasonic testing,ndt inspection
 • third party inspection,tpi inspection,ultrasonic testing,ndt inspection
 • third party inspection,tpi inspection,ultrasonic testing,ndt inspection
 • third party inspection,tpi inspection,ultrasonic testing,ndt inspection
 • Јаглероден челик

  Јаглероден челик

 • Легиран челик

  Легиран челик

 • Алат за челик

  Алат за челик

 • Не'рѓосувачки челик

  Не'рѓосувачки челик

 • 1ed574e2

ЗА НАС

Нашиот производ е челик. Нашата страст е услугата.
QILU Steel е водечки добавувач на професионални челици. Продаваме широк спектар на челици вклучувајќи топло-кован челик, топло валани челик, јаглероден челик, легиран челик, челик за алати, не'рѓосувачки челик, кованици, челични прстени. Ние нудиме услуги со додадена вредност како што се производство сечење, стрижење, удирање и многу повеќе. Нашиот персонал е високо-специјализиран и ќе ви помогне да го пронајдете потребниот челик.

НАУЧИ ПОВЕЌЕ

Избрани производи

WhatsApp Интернет разговор!