falsifikim

falsifikim

Falsifikim zhvillon homogjene, struktura gjobë-trashë metalurgjike për qëllim të dhënien forcë dhe urtësi në fallsifikimit seksioni kryq. Zgjedhja jonë e veçantë nga madhësia shufër me diametër produktit perfundimtar prodhon reduktim të shkëlqyer të krijuar në mënyrë që produktet të marrin Pronat e nevojshme mekanike të nevojshme për të përmbushur specifikimet e konsumatorëve.


Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni House