Më shumë Alloy Steel Produkte

inxhinieri çeliku
   

inxhinieri çeliku
notat janë zakonisht aliazh Çelikë të cilat mund të thekur me te zbutura në një
varg të forta të lartë elastik dhe vetitë mekanike. Inxhinieri
notat çeliku janë të vështira, lehtësisht të ngrohjes trajtohet dhe nuk vuajnë nga
kalit brishtësinë. Këto Çelikë janë përdorur në një shumëllojshmëri të gjerë të
aplikacioneve, ku pronat e larta elastik janë të nevojshme. Zakonshme
komponentët inxhinieri prodhuara përfshijnë crankshafts, ingranazhet, bulonave dhe
pjesët e makinës.

BS970 BS970 Part 1 deri në 5 Werkstoff DIN
 • EN14

 • 150M19

 • 1,6582

 • 34CrNiMo6

 • 1,7225

 • 42CrMo4

 • 1,6747

 • 30NiCrMo16-6

 • 1,6745

 • 40NiMoCr10 5


nitriding çeliku
   

nitriding çeliku
notat janë zakonisht molibden kromit (krom Moly) dhe kromit
aluminit lloje molibden, të tilla si EN40B dhe EN41. Nitrided EN40B mund të
arrijë një ngurtësinë sipërfaqe më të madhe se 65HRc. Shtimi i aluminit
në EN41 çeliku nitriding mundëson këtë notë për të arritur një sipërfaqe
fortësi të madhe se 68HRc. Madhësive Flat bar janë të kufizuara në këto
specifikime, ne mund të ofrojmë 1.2311  apo 1.2312 nota çeliku nitriding si një alternativë.

BS970 BD970 Part 1 deri në 5 Werkstoff DIN
 • 1,7361 

 • 32CrMo12

 • 1,8509

 • 41CrAiMo7Rasti Forcim çeliku
   

Rasti Forcim çeliku notat
janë të furnizuar zakonisht në gjendje si mbështjellë dhe mund të carburised
ngrohjes trajtohet për të dhënë një fortësi të lartë sipërfaqe dhe (me rastin e aliazh
forcim klasat çeliku) një bërthamë të vështirë. Nikel dhe krom
kombinim i EN36 e bëjnë këtë një rast cilësi të mirë forcim çeliku
specifikim ofruar nivele më të larta forcë dhe një më të njëtrajtshme
ngurtësinë se ajo e notave të tjera carburising.

BS970 BD970 Part 1 deri në 5 Werkstoff DIN
 • 080A15

 • 1,0401

 • EN34

 • 080M15

 • 1,5752

 • 14NiCr14

 • 665M17 • EN39 • EN32B
 • EN36B
 • EN39B
Oil & Gas çeliku
   

Oil & Gas çeliku
notat janë të furnizuar vetëm në bar rrumbullakët, diametrat mund të jenë prerë në tuaj
gjatësisë kërkuara. Këto notat janë të furnizuara zakonisht ngrohjes trajtohen
në përputhje me SAE dhe AISI specifikimet çelikut. 

AISI / SAE

Alloy Steel Pranvera
   

Silikon mangan pranverë çeliku
(shpesh përdoret për prodhimin dhe riparimin e fletë burimet) është furnizuar në
bar banesë me një sasi të kufizuar të madhësive në bar rrumbullakët. Krom vanadium
aliazh çeliku pranverë është në dispozicion në një gamë të kufizuar të bar rrumbullakët.

BS970 BD970 Part 1 deri në 5 DIN AISI
 • 250A53 

 • 50CrV4 

 • 6150

 • 250A57

 • 51CrV4


 • 7345A51
Enquiry TANI
 • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Zemra